Dit consult is anders dan alles wat je hier gaat vinden op de website, want...deze volg je zonder hond! 


Overwegen jullie een hond aan te schraffen of twijfelen jullie nog? Dan is dit consult echt een aanrader om te volgen. Het maakt niet uit of je geinteresseert bent naar een pup of volwassen hond.


Tijdens dit consult kan ik je helpen met de zoektocht naar het juiste ras voor jou of voor het hele gezin? 


Ook bespreken we alle voor en nadelen van een hond in huis en welke voorbereidingen er eventueel getroffen moeten worden vóórdat de hond in huis komt. 


Na dit consult maak ik een verslag met onze gezamenlijke keuze in hondenrassen en welke voorbereidingen er eventueel nog moeten gebeuren. 


Denkt u over het aanschaffen van een hond uit het buitenland, dan komen er weer hele andere vragen en voorbereidingen naar voren. Ben je vaak van huis of heb je een druk gezin of andere dieren. Ook hiervoor is dit consult uitermate geschikt. 


Dit consult lijkt misschien overdreven, maar veel honden moeten toch weer op zoek naar een nieuw gezin, omdat het niet matcht. En dat willen we natuurlijk zien te voorkomen. 


Wanneer de viervoeter er dan toch eindelijk is, ben je uiteraard van harte welkom bij één van de andere cursussen of workshops. Als je dit consult gedaan heb, krijg je bij de eerst volgende cursus of workshop 5% korting


Hopelijk tot snel!