Over ons

Wanneer je je kind naar de peuterspeelzaal brengt heb je van te voren altijd een intake gesprek en een rondleiding.
Dat geeft altijd een fijn gevoel, want je wilt toch niet je kind ergens naartoe brengen, zonder dat je weet met wie je te maken hebt.

Dat vindt ik met een nieuwe plek om te trainen met je trouwe viervoeter niet anders. Daarom stel ik me even voor, zodat jullie weten met wie je (eventueel) te maken gaat krijgen. 

Ik ben Brenda van der Lem en ik woon in Zoetermeer samen met mijn man Maarten, dochter Jessy, kat Cooper, en labrador Trixie! Helaas is onze oude lobbes Bo er niet meer.

Honden zijn mijn passie. Een groot deel van mijn leven heb ik door veel gebeurtenissen en medische tegenslagen daar niks mee kunnen doen. Totdat de wens te groot werd en ik m’n HBO studie ‘kynologisch instructeur’ en ‘gedragsdeskundige’ ben gaan volgen. Als resultaat dit prachtige honden opvoedcentrum.

Na meerdere jaren cursussen en gedragsconsulten te hebben gedaan, ben ik toe aan uitbreiding. Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in het holistische wereldje. Het geeft mij altijd een hoop rust. Maar ik ben absoluut niet van het zweverige wat er normaal gesproken omheen hangt. Ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde en ik geloof dat de natuur ons meer kan bieden dan we denken. Maar wel met allebei de voetjes gewoon op de grond. Vanaf september/oktober begin ik met o.a. aromatherapie en edelstenen therapie. Veel honden met medische klachten, maar vooral honden met een hoop onrust, stress en trauma in hun lijf hebben hier baat bij. Laat ik duidelijk zijn dat dit absoluut geen vervanger is voor een dierenarts of medicijn.

We hopen jullie snel te zien voor één van onze cursussen, trainingen of therapieën. Hopelijk tot snel!

~ Wordt samen (weer) één ~